Tjänster

Vill du arbeta mer med marknadsföring, organiskt eller betalt, men känner inte att du har tiden eller resurserna? Jag är din externa marknadspartner och erbjuder färdiga eller anpassade tjänster för att underlätta för dig och ge dig tiden att fokusera på det du är bäst på, ditt företag.

Här nedan ser du några exempel på saker jag kan hjälpa dig med.

Sociala medier

Hopfällbart innehåll

SoMe-Coachning

I tjänsten Sociala Medier-Coachning är jag ditt bollplank. Jag ger dig tips och råd för hur du kan utveckla dina sociala medier men du genomför arbetet själv.

Läs mer & boka ➡️

SoMe-Annonsering

Med tjänsten Sociala Medier-annonsering får ni hjälp med er annonsering i sociala medier. Arbetar spårbart och målinriktat för att ha koll på era annonsresultat. Kan hjälpa er med annonsering på Facebook, Instagram, TikTok eller LinkedIn.

Läs mer & boka ➡️

Social Media Management

Med tjänsten Social Media Management erbjuder jag hantering av dina sociala medier. Ni skapar innehåll till era kanaler och jag hanterar det genom schemaläggning och uppföljning. Målet med tjänsten är att underlätta det administrativa arbetet med ert organiska sociala medier-arbete.

Läs mer & boka ➡️

Innehållsskapande

Hopfällbart innehåll

Content producer

Som content producer, innehållsskapare, kommer jag att skapa och redigera innehåll för olika plattformar och medier. Det kan innefatta att skriva och redigera artiklar, blogginlägg, produktbeskrivningar, foto, video och sociala medier-inlägg.

Läs mer & boka ➡️

Copywriting

Som en erfaren copywriter erbjuder jag tjänster som inkluderar att skapa kraftfulla och övertygande texter för din webbplats, blogg, sociala medier och andra marknadsföringsplatser.

Läs mer & boka ➡️

Fotografering

Uppdatera ditt företags bildbank och skaffa fräscha representativa foton. Kan bidra med bland annat porträtt, produkt eller varumärkesfotografering. En bild säger mer än tusen ord.

Läs mer & boka ➡️

UGC, User Generated Content

Användargenererat, eller UGC som det även kallas, innebär innehåll som är skapat på ett mer personligt sätt. Det upplevs ofta som mer äkta och trovärdigt för besökaren. I den här tjänsten tar jag fram foton eller film som visar din tjänst/produkt.

Läs mer & boka ➡️

Skicka ett mail, så påbörjar vi något fantastiskt tillsammans