Tjänster - Sociala medier

Med en lång och framgångsrik erfarenhet av att hantera sociala medier för både små och stora företag erbjuder jag en mängd tjänster inom sociala medier. Tjänsterna omfattar allt från coaching i sociala medier, där jag fungerar som din rådgivare och ger tips på hur du kan förbättra dina sociala medier, till att sätta upp avancerad annonsering i sociala medier och uppföljning. I min tjänst Social Media Management innebär det att du skapar innehållet och jag tar hand om resten, såsom schemaläggning och uppföljning av ditt organiska arbete i sociala medier.

Oavsett om du behöver hjälp med att bygga en stark och meningsfull närvaro på populära sociala medieplattformar som Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest eller TikTok, har jag den kompetens och erfarenhet som krävs för att hjälpa dig att uppnå dina mål. Genom att påbörja ett fint samarbete kan vi utforma och implementera en social mediestrategi som engagerar din målgrupp, bygger starka relationer och levererar fantastiska resultat!

Har du särskilda önskemål?

Varje företag är unikt och kanske matchar inte dina specifika önskemål med mina vanliga tjänstepaket. Kontakta mig så kan vi skapa något skräddarsytt för dig och din verksamhet. Låt oss börja något fantastiskt tillsammans!